A Himalája só előnyei

himalájasó1.jpgA Himalája só egy rózsaszín sótömb, ami a Himalájában kerül kibányászásra. Dr. Janet Star, táplálkozási szakértő állítja, hogy a rózsaszín só 84 olyan ásványi anyagot tartalmaz, ami alapvetően szükséges az egészséges lét fenntartásához. Emiatt a Himalája só természetes és vegyszermentes alternatívája lehet az asztali sónak. Benne nincsen semmiféle adalékanyag, sőt számos betegséget lehet vele kezelni.

A Himalája sóval fenntartható a jó szájhigiénia. Oldjunk fel egy teáskanálnyi sót egy pohár vízben és gargarizáljunk ezzel az oldattal, hogy megállítsuk a rossz szájszagot. A fogfájást is enyhíthetjük ezzel a módszerrel, mivel a sós oldattal eltávolítható a szájban található összes baktérium.

A Himalája sóval bizonyos bőrbetegségeket is kezelhetünk, így például a pattanásokat. A só magába szívja a baktériumokat, toxinokat, így az aknét, az ekcémát és a pikkelysömört is gyógyítja. Oldatával érdemes átmosni a problémás bőrfelületet.

A Himalája só vizes oldalának rendszeres fogyasztásával a felső légutak is tisztán tarthatóak, javulnak a szervi funkciók és a kötőszövetek egészsége is. Egy vizsgálat során a résztvevők arról számoltak be, hogy az oldat fogyasztásával nőtt az energiájuk is és sokkal jobban aludtak. Körmük, hajuk fokozott növekedésnek indult és alakjuk is szépen formálódott.

A Himalája só segíthet megelőzni a megfázást, az influenzást és "beindítani" a fogyást. A sófürdővel az ízületi fájdalom is enyhíthető.

A bejegyzés trackback címe:

https://himalaja-so.blog.hu/api/trackback/id/tr375113478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása