Sólámpa egészségügyi hatásai

A Himalája sót ma már legalább annyi helyen meg lehet vásárolni, mint a közönséges asztali sót. A Himalája só szintén többféle formában van jelen a boltok polcain, lehet kapni tömbként, illetve finomra vagy durvára őrölt változatban is. Ráadásul a Himalája sóból még lámpákat is készítenek, amelyek negatív ionokat bocsájtanak ki, így különféle egészségügyi előnyöket fejt ki, például képes elpusztítani a vírusokat és a baktériumokat az otthonunkban. De kérdés természetesen, hogy a Himalája só milyen formában és milyen mértékben képes elpusztítani a vírusokat.

A vírusok jellemzői

A vírus egy természetben előforduló élő organizmus, ami méretét tekintve kisebb, mint egy baktérium. Ez egy olyan parazita, ami az emberi sejtekben él és úgy használja a testet, mint egy gép. A vírusok okozzák a hagyományos megfázást és az influenzát, de számos más, kevésbé ismert fertőzés is. Az antibiotikumok nincsenek hatással a vírusokra. A legtöbb vírus ellen nincsen ismert orvosság, mivel a fogadó szervezet sejtjeit használva szinte képtelenség kiirtani őket, mindössze a számuk és az aktivitásuk csökkenthető.

himalaja54.gif

A Himalája só jellemzői

A Himalája rózsaszín sót Tibet földalatti bányáiban bányásszák. A sókristályok az ősóceánok vízéből kristályosodtak ki. Amikor ezek a vizek kiszáradtak, a só hátramaradt szennyezett betétekben. Ezekre épültek rá a hegységek, ahol több millió évük volt megtisztulni. A Himalája hegységekben található só tehát azonos kémiai tulajdonságokkal rendelkezik, mint a tengeri sófajták, azonban azoknál sokkal nagyobb a tisztasága.

A Himalája sólámpák szerves és természetes tárgyak, amik kiválóan gyógyítják az asztmát és az allergiát. A sólámpák - és ez tudományosan is bizonyított - képesek megtisztítani a levegőt az otthoni pollenektől, a gombaspóráktól, a portól és szőrtől, sok más környezeti szennyezőanyagtól, így megkönnyíthetik a légzést, enyhíthetik az asztma és az allergia tüneteit. Tény, hogy sok asztmás és allergiás, akik komolyan szenvednek a tünetektől, szinte azonnal jobban lesznek, ha el kezdik használni a Himalája sólámpát otthonaikban vagy a munkahelyünkön. Ettől eltekintve a Himalája sólámpák pihentető és nyugodt ragyogást bocsátanak ki, amik előnyösek az érzelmi jóléthez, mivel csökkenti az ingerlékenységet, a depressziót különösen a sötét, téli hónapokban.

Mindannyian tudjuk, hogy vannak olyan tudományosan is igazolt légtisztítók, amik segítenek az allergián és az asztmán, mivel ionizálják a levegőt. Azonban ezek a termékek sok esetben problematikusak, tehát jobban járunk a Himalája sólámpa használatával, ami teljesen természetes és biztonságos. Ráadásul a Himalája sólámpáknak nincs hangjuk sem, tehát ennyiben még inkább megéri inkább ezeket, mint egy elektromos készüléket választani.

Eközben a Himalája sót fel lehet használni a konyhában és a fürdőben is, mint egy egészséges alternatívája az asztali sónak és egy egészséges, fiatalító alternatívája a kereskedelmileg előállított fürdősóknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://himalaja-so.blog.hu/api/trackback/id/tr2912508329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása