Mi az a Himalája sólámpa?

himalája10.jpgA Himalája sólámpa a megvilágított Himalája sótömböket jelenti, amik számtalan előnyös tulajdonságot fejtenek ki. A Himalája sólámpák legfontosabb előnyei a következők:

  • Természetesek, mivel a Himalája-hegység lábainál található földalatti bányákból mechanikus úton gyűjtik be.
  • Gyönyörű színben pompázik, mivel az ásványi anyagok pirossá, rózsaszínné színezik ezeket a tömböket, tehát kiváló dísze lehet a lakásnak.
  • Több száz millió éves, így a Himalája sólámpáknak igen magas az ásványi anyag tartalma és számos különleges tulajdonsággal is rendelkezik.
  • A Himalája sólámpa hő hatására negatív ionokat bocsát ki, amik megkötik a levegő szennyező anyagait és semlegesítik őket.
  • A Himalája sólámpával meg lehet tisztítani az elektromos szennyeződésektől is a helyiségeket.
  • Az asztma, allergia és más betegségek tüneteit csökkennek a Himalája sólámpa használatával.

A kristálysó lámpák nagy előnye, hogy képesek megtisztítani a környezetüket. Tudnunk kell, hogy az elektromos készülékek előtt ülve a szervezetünket 100-160 Hertzes sugárzás éri, az agyhullámok pedig csak 8 Hz-en működnek normálisan. Ez azt jelenti, hogy számítógépezés vagy tévézés közben olyan frekvenciáknak vagyunk kitéve, amik sokkal gyorsabbak, mint az agyhullámok, ez pedig a koncentráció csökkenéséhez, idegességhez és álmatlansághoz vezet.

A Himalája sólámpák azonban képesek a túl sok pozitív iont megkötni, mivel ezek igen sok negatív iont bocsátanak ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://himalaja-so.blog.hu/api/trackback/id/tr825614523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása